Saturday, October 10, 2009

Penat tapi Best..

okay..jgn tnya why dh lma x update blog..saat2 kemalasan dh smpai..

feeling ari ni letih tapi tersgt la best n hapy...
first time pas 2 bulan blja mekap...dpt chance mekap 4 miss sari kt snway carnival mall tadi...prsaan tu mmg r takut kan coz kta bru blja..tkt la stg x cntik ke apa kan..
alhmdullilah smua brjln lncar...miss2 tu smua pelik gak bcoz im tha only one malay girl..yg len smua amoi ok yg mekap..hehehe
prsaan yg gementar n tkot tad trus tkar jad satu feel yg best r dpt mekap org kan..n tgk diorg catwalk ats pentas ngn sari2 yg cntik tu sgt la puas hati gila...
but i still hv a lot more to learn ok...jgn igt aku dh hebat sgt mcm make-up artis zulfadli ka..nasha ka..im still new....=)
thx gak r kt amoi2 yg len..kira senior2 coz byk gak tlg tadi...
by da way aku igtkn yg msk miss sari tu smua india...ohh tidak ok..cina ada n melayu pun ada...aku mekap tadi sorg india n sorg melayu....
well kta kan 1 malaysia...

p/s: gambar akn diupload nanti....=)

5 comments:

hilman.teddy said...

jemput berahi di tulisan saya. =D

nik said...

syafa... knik dah bg serba sdik tips kat syafa, cek my blog ya...

Syafa said...

tq k.nik...

nik said...

dear syafa... ha.. ha.. kita jual naturactor tu... nak ke? yg bedak pixy tu... ari tu kita beli kat watson je.. n kat terengganu ni, kat mydin pun ada tp klu kat tempat syafa tak tau la pulak... cuba tanya kat kedai2 jamu, sbab bedak tu dr indon... Nak tanya apa2 pun tanya la slagi kita boleh jawab kita jawab... nanti add kita yer...

jai@jezz said...

olla.... new follower kamu.. :)