Monday, July 20, 2009

Pengakuan.........

disebabakan mlm ni aku busan la sesangat kn...so aku pun nk bkk cita zman2 sek dlu r...hahaha.....cinta ank mnyet...hihihi..kepada sesiapa yg mmbca crita2 ini,smua crita adalah kenangan lma...=)...jika ada myinggung hti dn prasaan sesiapa...ampun dn maaf dipinta dr ujung kaki smpai ujg rmbut...huhuhu...(cm nk rya dah plak)...

mohd fahmi basharuddin
aku knai dia ni time satu clas sek rendah dlu...6 bestari...baik r ngn dia..n haziq..(try nk cri cntact haziq tp x dpt plak)..dia ddk depan aku msa kt clas..dh r tinggi aku ni dh r pendek,ssh gk r nk tgk ppn itam kt depan tu..tp kdg2 aja la...tah la cm na ada satu feeling yg x pnh aku rsa pun...hhahaha..aku suka kat dia...ni mmg cinta ank mnyet btul ni...mlu gila nk cita..tp lntak r...cita lma kot..dh bertaun dah..tp dia x tau pun aku admire dia dlm diam...tup2 dh ada aweks....bdk clas sebelah..hehehe...bru2 ni aku jmpa dia kt one of pizza shop kt bertam...terkezut gila coz dh lma x jumpa dow...long time gk r...terkedu gk skjap...smbg pun jap je coz aku dh nk gerak tyme tu..blik umh trgat story lma ni..aih..gelak sorg2...bodo plak aku rsa dlu....anyway..nice memory i think....

mohd fakhrul anuar (anod)
nie pun satu clas aku gk tyme form 2...aih..aku ni asik sngkut ngn bdk clas sndiri ja..sngkut ke?syok sndiri kot..hahahah....klau nk tau dia ni mmg first love aku la aku rsa...coz lma gila bru aku leh lupa dia...gila2....(klau tuan pnya diri bca...jgn mra ek..tp dia x bca kot)dia ni mmg nakal gila dlm clas..hbs smua org dia kaco...tp happening la kan..dia kelakar...cool..sweet gk la...hahahha....dia ni mmg aku suka gila kt dia...tp biasala aku kn...jadi secret ja la...aku pun x sure dia tau ka x aku minat dia...hope x la kan...malu gila kot...lma dh aku x pnah jmpa dia since sek dlu....dpt cntact dlm fs ja skrg..tu pun jrg2 la...wow..stylo gila dia skrg..suke2...tp suke biasa2 aja la dow...dh x de dh lbey2 cm dlu...penat tau nk lupuskn dia dr hati aku ni....huhuhu....so,utk anod,i wish u all da best in ur life n kwen t jgn lupa jmput aku...=)

abdul hafiz rasid (pak rasit)
heheh...dia ni baik gk ngn aku...sekelas gk tyme form2 skali la ngn anod..huhuh
sory beb aku trpksa tolak cinta hg..hahha....gila zman mnyet ni..aih..penin2...dia baik r...so far aku knai dia..dia okay...baek punyee...tp aku anggap dia bespren ja kot...mna da lbey2...aku minat kt org len..org len plak sngkut...huhuhuhu

fariz zainol (whiteboy)
dia ni la bf aku yg pertama dlm idup...hehehe...yg atas2 tu smua aku bertepuk sblah tgn ja...=) well aku knai dia stat chating..pastu contact2...jumpa n kapel..dia sgt la baik...caring...sabar ngn kerenah aku yg mak ai..teruk gila kot...hahhaha...kuat mjuk..slalu dia kna pjuk aku...cian gila...dia pun romantic gk la...hehehe..shh ni dlu rahsia tau..mak aku pun x tau aku ada bf tyme ujung2 form 3 la...nk msuk form4 dah..aku kapel ngn dia pun la lma..setahun cm tu ja...biasa la cinta mnyet..so..klau dia bca blog aku ni...thx utk kngan dulu..hehhe..skrg pun dia dh hapy ngn awek dia....i wish u happy eva after okay..=)

mohd nizam
pas break lma gak aku snyap sunyi ja la kan...smpai tyme form5 aku jmpa dia nie...actually aku knai dia tyme form3 gk..tyme tu ada ari kntin kt sek...aku g lwat abg angkat aku ya pameran kt class diorg....aku knai dia ni kt ctu la...aku admire dia r..coz dia ni chumel...n senyap ja org ya...sonok r aku nk kco kan...bila dh knai2 jadi rapat r...aku anggap dia cm abg aku ja...las2 aku tersyok plak kat dia...aku tul2 jatuh hati(gedebuk) ngn dia time aku sem 1 dip kt uitm arau...dia blaja kt pahang....kali ni mmg aku dpt satu kekuatan yg tersgt la kuat utk bg tau dia aku suka kt dia....tp biasa la kan...mesti r ditolak...msa mula2 dgr aku x leh trima gk..tp lma2 aku okay...hehehe....tap cdey r skrg jrg dh cntact...mayb dia x selesa kot...g pun dia dah ada awek skrg...wish them happy eva after...=)


amacam story aku?hehehehe.....x kisah la korg nk ckp apa kan..tp aku rsa busan n x slh klau aku nk tulis apa yg aku suka kt blog aku sndiri...by tha way..tu gadis2 yg knai jejaka2 di ats ni...kot2 la (gf,xgf or mmber or sdara ke) jgn mra ek..smua tu dh jadi sweet memory utk aku....korg jgn risau2 ek..huhuhu

now...ujung2 sem ni aku ada la tersyok kat sorg ni....senior r...tap aku xleh nk g tau nama dia coz aku lum ada kekuatan yg kuat utk g tau...aku rsa aku suka dia..tp aku x kan g tau dia kot coz aku x lyk utk dia r...dia baik sgt kot....bkn la aku ni jht..tp tau dia x pnh pndg aku pun...jeling pun x kot..huhuhu.....but aku ada hati r ngn dia..org kta klau smpan dlm hati tu lbey baik kot....so simpan ja la kan...hehhe


p/s: crita ini hnya di blog ek....tdk perlu djadikan gosip di luar...(cewaaa)huhu


sekian....

8 comments:

nad said...

alamak. da terkeluar dr blog la.. hahaha... tercommnt kt fb syafa. ehehe

Pancasara said...

Sweet and honest posting ni...:)

SuRaYa said...

hahaha..zainol fariz..whiteboi ker..hehehehe...what a small world..he sweet eh?hehe...good post dear..

Diba Rosli said...

setuju,sweet and jujur ;)

orenx-gurlz said...

to...
nad: hahah..x pe la..dh terpost..its ok

pancasara,suraya n diba: thx..heheheh

miss zareen said...

zass... masuk melodi..

sayangku ayusofea said...

aku rasa hg terlupa i nma lg.....i think u know sape yg aku mksdkan...hehehe..
cte ar ckit....what happen between u n him?

orenx-gurlz said...

to zareen: msk melodi pemes r aku..huhu

to sygku ayusofea: sapa ek g sorg tuu?