Saturday, July 25, 2009

YouCanDoIt!

im going to start my full make-up clas nxt week....teruja gila okay...

to all my frens yg cntik lg menawan....pas ni korg smua x yah risau g nk cri make-up artist for korg yg pertuangan,kahwin,nk kuar date ke...dinner ke..or apa2 la...aku sudi membntu....just infom me n we cn discuss about it....promo2...
actually clas dh stat for personal make-up...just utk 4 hari...besh gila.....aku x sbr nk join event2 nanti...bkn stakat blja ja..leh join event jadi make-up artis...kra dlm proses blja gk la tu...smbil blja cri pengalaman...

hm....one of my best fren dh dpt twran smbg dgree kt arau....skrg aku x dak geng nk lepak2 dah....skrg tnggal aku sorg ja x dpt smbg...
frust gk la kan...tp pdn la muka kan spa suh x perform btul2 tyme dip tu...main bnyak tul hg ni kan....pdn muka..pdn muka....so..aku kna tnggu msk intake bln 12 gak la...

tp x bermkna aku x dpt smbg aku nk meraung2 cm org gila kt umh....lalalal...dgn smgat drpd family..aku asah bakat aku yg terpendam ni dlm bidang kecantikan....huhu....

slama 6 bln ni..aku x kan sia2 kan msa yg ada....to all my siblings..alg,agh,adik n achik...stdy lek lok k...insyaAllah kalu ada rzeki,aku smbg gk bln 12 t...chayok2...

wish me luck okay.....=)



P/s: arjuna,walaupun dia msg aku just nk mntak maaf coz tulis komen yg bg aku x dk la slh bsr pun...tp aku sgt hrgai msg tu...at last he still rmember me...hope so..

11 comments:

MiSs aNySs said...

make up class? serious shit? omg2!

orenx-gurlz said...

heheh...a ah...t leh k syafa mke-up anis...g tau ja..bisa diatur

miss zareen said...

aaaaa..... best gile babas ok.. kat mane make up class tu weh.. nak jugak.. nak jugak

abs said...

good luck syafa!yes u can do it :)
lpas ni mmg ble byk tanye kat syafa la psl make up.huhu

orenx-gurlz said...

to zareen: kat area pcific...dekat ja

to abs: tq....boleh2...nk mntak tlg mke up pun boleh...

SuRaYa said...

nk amik makeup class gakk?kewl.

Topet Hidayat said...

gud luck wehh!!! hope leh masuk degree skali ang!! hahaha!!! aku tak abeh dip lg nihh!!!! risau kena extend pasai h1n1 nihh!!!

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg lepak kat blog gua.Rilek rilek.

Chow.

dartdadada said...

wow blajaq makeup bg cantik2....jgn makeup cam spa-q tebai2...hehe

angelicshawls said...

SHAWLS CANTIK HERE!! =)

www.angelicshawls.blogpot.com

ida said...

sapa jejaka yg pakai t shirt butterfly tu?